Prăjitură tablă de șah cu vanilie și fructe

0 Comentează
Share:

Salutare! Ați încercat să pregătiți o prăjitură mozaic – tablă de șah fie cu fructe, fie cu diverse crème de vanilie, de ciocolată din pudră de roșcove sau de cacao?

Prăjitură tablă de șah cu vanilie și fructeAm reușit să fac o prăjitură tablă de șah cu fructe – cireșe și nuci, dar sunt sigură că un tort tablă de șah cu frișcă vegetală, vanilie, miere și ciocolată cu alune de pădure este grozav de bun…

Ei poate voi ați pregătit o astfel de prăjitură și aveți deja aprecierile celor dragi pentru prăjitura tabla de șah cu fructe sau cu ciocolată și veți dori să ne împărtășiți și nouă rețeta dumneavoastră!!

Prăjitură tablă de șah cu vanilie și fructeOricum pot să vă mărturisesc că după numai 10 minute după ce am aranjat pe platou prăjitura tablă de șah cu fructe, nu mai rămăsese nici urmă de prăjitură tablă de șah, căci cu siguranță câștigătorii “matului” erau acum satisfăcuți!!

Prăjitură tablă de șah cu vanilie și fructeVă dorim multă sănătate cu bucuria servirii alături de cei dragi a unei felii de prăjitură tablă de șah cu fructe sau cu ciocolată și fulgi de migdale ori așa cum vi-o doriți!