Prăjitură cu zmeră

0 Comentează
Share:

Salutare! Vă place zmera? În prim planul acestui articol avem o prăjitură cu un strat de cremă de vanilie și deasupra ultimul strat cel care face prăjitura foarte apetisantă și o diferențiază de altele, un strat de zmeură gelifiată sau cu alte fructe de pădure (mure, merișoare sau afine).

Prăjitură cu zmeură

Rapid de pregătit prăjitura cu zmeură este sănătoasă și foarte bună pentru aniversare zilelor de naștere, pentru ocazii speciale sărbătorite în familie sau cu prietenii.

Prăjitură cu zmeură

Ingrediente pentru prăjitura cu zmeură

  • foi de prăjitură făcută în casă din aluat pufos făcut din: făină, un praf de copt, albușul bine bătut de la 4 ouă, 4 linguri de zahăr brun, un praf de sare, 2 linguri de ulei de floarea-soarelui

  • Crema de vanilie pentru adăugat între primele două straturi de blat de prăjitură pregătită cu lapte de migdale

  • Zmeură și gelatină făcută din agar – agar

Modul de preparare a prăjiturii cu zmeură

Se coc foi de prăjitură foarte subțiri, la foc potrivit, cât să rămână frumoase și pufoase, apoi se ung cu cremă de vanilie, iar ultimul strat al prăjiturii se decorează cu zmeură peste care se toarnă gelatină din agar – agar.

Prăjitura cu zmeură sau cu alte fructe de pădure (mure, merișoare sau afine) este exccelentă pentru ocazii de sărbătoare!

Mult succes în prepararea prăjiturii cu zmeură și Sărbători Pascale cu bucurie!

Sănătate multă!