Prăjitură cu flori de salcâm, turmeric și vișine

0 Comentează
Share:

Salutare! Astăzi am să vă arăt câteva imagini cu una dintre cele mai dietetice și delicioase prăjituri cu flori de salcâm, turmeric și vișine. Cum au înflorit salcâmii este ușor de făcut o prăjitură cu flori de salcâm, turmeric și vișine...

Prăjitură cu flori de salcâm, turmeric și vișine

Ingredientele pentru aluatul prăjiturii cu flori de salcâm, turmeric și vișine sunt aceleași ca pentru clătite mai groase (făină, 2 ouă, sifon sau apă plată, un praf de copt stins cu zeamă de lămâie) și adaos de 150 g – 200 g de flori de salcâm, 3 lingurițe de pudră de turmeric și 250 g – 300 g de vișine fără sâmburi, 6 plicuri de zahar Expresso Cafe ( care după câte știu un plic cu astfel de zahar are 5 g, deci ar fi 30 g de zahăr).

Prăjitura cu flori de salcâm, turmeric și vișinePentru cei care vor o prăjitură mai dulce pot folosi și zahărul pudră de presărat pe deasupra prăjiturii cu flori de salcâm și vișine după încheierea procesului de coacere (cam 15 -20 de minute la cuptorul preîncălzit).

Prăjitura cu flori de salcâm, turmeric și vișinePrăjitura cu flori de salcâm, turmeric și vișine este bună cu un ceai de mentă și muguri de brad sau cu ceai din fructe de pădure.

Succes și multă sănătate!