Pateu de năut, migdale și caju

Ingrediente:
- o cutie de năut fiert,
- 150 g de migdale,
- 150 g de caju,
- un avocado,
- 5 roșii mari,
- 1 castravete potrivit,
- o legătură de pătrunjel,
- o legătură de mărar,
- 1/2 linguriță de sare,
- 1 lingură de ulei de măsline,
- 3-4 căței de usturoi mari,
- 2 linguri de lapte praf de soia.
Mod de preparare:
-
Toate ingredientele se pun într-un bol și se mixează până se obține o pastă omogenă, fină.
-
Compoziția obținută se servește, după preferință, pe felii de pâine sau pe tortilla ornată frumos cu frunze de pătrunjel verde sau de salată.
-
Timp de preparare 15 minute.
Poftă bună!
Actualizat la: 04.11.2019

-24,6%
9,80 lei
13,00 lei (-24,62%)
în stoc

-5%
285,00 lei
300,00 lei (-5%)
în stoc

-9,1%
5,00 lei
5,50 lei (-9,09%)
în stoc

-22,9%
2,70 lei
3,50 lei (-22,86%)
în stoc
Comentarii