Păsări cu fructe în cioc

0 Comentează
Share:

Vă salut, copilași! Pentru că tot stăm acasă, hai să ne mai jucăm puțin și vă propun pentru astăzi ca tematică de activitate: Păsări cu fructe-n cioc.

Sunteți gata să începem această nouă activitate de joacă? Iată v-am pregătit și coli și culori.

Da, vreți și plastilina, mărgelușe ori paiete…

Dacă sunteți pregătiți puteți începe să desenați păsările voastre preferate care ciugulesc bucăți de: mango, papaya, prune, măr sau bobițe de fructe de pădure; după cum vă place…

Pentru tematica “Păsări cu fructe-n cioc” am să vă arăt și eu desenele reușite de Anastasia. În desenul de mai jos sunt reprezentați, pe fontul unui cer albastru senin, doi papagali albi cu merișore sau cireșe-n în cioc.

Păsări cu fructe-n cioc

Anastasia a mai desenat și doi peruși de culoare galbenă care au de ciugulit bucăți de fructe: o cută de măr verde, o banană, două bobițe de afine, de bucățele de piersică, un dreptunghi de pepene roșu, un triunghi de căpșunică și o cută portocală. Poate sunteți surprinși să descoperiți că perușilor le place să fie hrăniți nu doar cu mei, ci și cu o gama variată de fructe...

Papagali și cute de fructeMult succes și vouă la realizarea unor desene superbe pentru tamatica de astăzi: Păsări cu fructe-n cioc!

Multă sănătate și să fiți pregătiți pentru o următoare ocazie de activitate!