Pâine cu mac pentru Liliputani – surprinde frumosul din farfurie!

0 Comentează
Share:

Salutare! Vă invit să vă familiarizați cu frumosul din farfurie: pâine cu mac pentru Liliputani! Apropo ați auzit de Guliver în țara Liliput, personajul cărții "Călătoriile lui Gulliver" gândită și scrisă de autorul ango-irlandez Jonathan Swift?!  Iată, eu îmi imaginez că țară Liliput era plină de flori și turnulețe, ca în poza mea de mai jos și vă sigur că doar aici s-a pregătit o pâine cu mac așa de mică...

Pâine cu mac pentru Liliputani - surprinde frumosul din farfurie!Ei bine ceea ce puteți vedea în imaginea de mai jos în farfurioară nu este alceva decât niște pâinici cu semințe cu mac în formă de floare pentru a sătura foamea celor care vor să-și mențină silueta!! Imaginea este realizată foarte de aproape pentru ca pâinicile acestea cu mac să fie văzute de noi toți, căci ele nu sunt mai mari decât unghia de la degetul mic de la mână.

Fiți pe fază, că dispare repede din farfurioară și cu ea se satură un dințișor! Tocmai aici e de surprins frumosul, căci numai cei foarte iscusiți știu cât de multă migală este necesară pentru așa o realizare deosebit de atractivă și gustoasă.

Pâine cu mac pentru Liliputani - surprinde frumosul din farfurie!

Ați auzit desigur că există și un concurs de fotografie, ce poartă denumirea de "Surprinde fumosul", așa că trebuie să vă grăbiți să trimiteți frumoasele voastre realizări fotografice până mâine, pe 20 iunie. Noi vă invităm să vă delectați cu modelat de mini pâini și-n formă de peștișori, de melci și să surprindeți frumosul chiar și din farfurie!!

Mult succes!