Mic dejun cu hrișcă, nuci și semințe
Hrișca este un aliment sărac în calorii, însă bogat în elemente care ajută la reglarea greutății corporale. În plus, este și foarte sățios, ceea ce îți va reduce foarte mult pofta de a ”ciuguli” între mese. Pentru persoanele care au înclinații spre o alimentație sănătoasă acest aliment este cât se poate de recomandat.
Ingrediente
-
1/2 kg de hrișcă
-
7 - 8 migdale
-
3 linguri de alune de pădure
-
3 linguri de arahide (alune de pământ)
-
4 linguri de stafide sau dulceață de prune, după preferință
-
2 linguri de goji
-
3 linguri de semințe de dovleac
-
3 linguri de semințe de in (date prin râșnița de cafea)
-
2 linguri de semințe de susan
Mod de preparare
-
Hrișca se alege, se spală și se pune la fiert până când se umflă bine, iar semințele ei devin moi.
-
Hrișca fiartă se așează în castroane și peste ea se adaugă toate celelalte ingrediente.
Ce poate fi mai simplu decât atât?!
Poftă bună!
Citește și...
Comentarii