Luna îndrăgostiților și fructele

0 Comentează
Share:

Luna februarie este luna când se fac cadouri cu flori și fructe, pentru că este sărbătoarea dedicată dragostei.

Tort pentru îndrăgostițiVă place luna februarie?! Da, e mai rece, mai ploios, dar mai e puțin și vine primăvara. În grădină încep să înflorească ghiocei și oamenii se pregătesc pentru lucrările de prin livezile cu meri, cu pruni sau cu fel de fel de pomi fructiferi.

Am să vă arăt și câteva imagini sugestive pentru început de primăvară, dintr-o grădină dragă mie!

Ghiocei pentru îndrăgostițiȘi pentru că dragostea este cântată în numeroase cântece și mulți au scris și au pictat îndrăgostirea, vă propun să luam cu noi un pic de inspirație din desenele copiilor realizate pentru luna îndrăgostiților, desene cu melci, flori și fructe. Desenul de mai jos este realizat de Maria Panainte, pe care o salutăm cu această ocazie și-i mulțumim pentru cât de frumos a desenat.

Luna îndrăgostiților și fructeAha, poate și o mâncare bună cu legumele preferate nu e deloc o idee de neglijat!! Chiar și un profiterol cu fructe de pădure sau o vizită face bine unui suflet pe care doriți să-l faceți fericit! Sau poate o partidă de șah și un bol cu fructe uscate este ceea ce vă doriți…

Luna îndrăgostiților și fructePoate o carte este cadoul pe care vreți să-l cumpărați pentru a ajuta la îmbogățirea relaționării cu sexul opus…

Câteva titluri de carte bune pentru tinerii care se gândesc să se căsătorească am notat în articolul Fructe pentru îndrăgostiți.