Livada cu prune brune și sacul cu lână

0 Comentează
Share:

Salutare, dragi copilași! Vă plac prunele? Da! Să știți că prunele albe deja s-au copt și oamenii împreună cu ai lor copilași au ieșit la cules de astfel de prune, încă de săptămâna trecută.

Astăzi vom face o activitate nouă de tip Crafty Hands, cu tematica: Livada cu prune brune și sacul cu lână.

Pentru activitatea noastră de astăzi avem nevoie de următoarele: coli de hârtie, creioane, foarfece, lipici, bucățele de dischete din bumbac, acoarele și multă creativitate.

Anastasia a desenat oița ei albă păscând liniștită frunze de mentă și de cimbrișor, de zmeur și de frăguțe găsite prin iarba ce a crescut în livada cu pruni.

Livada cu prune brune și sacul cu lână

Sunteți gata să începem a desena mai întâi conturul de la mânuța fiecăruia dintre noi? Aceasta va fi forma unei oițe, căreia îi vom aranja frumos cu ajutorul unui lipici bucățele de dischete din bumbac; acestea vor fi lâna ei. Oița noastră trebuie desenată într-o livadă cu pruni cu prune de culoare violet și cu acoarele vom colora tot desenul.

Prunele din desenul nostru sunt gata de cules, căci au început să cadă și să le mănânce rățuștele!!!

Livada cu prune brune și sacul cu lânăOița are lână multă așa că sacul va fi plin după ce o tundem!!! A voastră oaie e neagră?! I-ați colorat și lâna! Ha, ce distractivă e viața în livada cu prune brune, în care pasc oițe bârsane!!

Mult succes la desenat livada voastră cu prune brune și nu uitați să fie sacul plin cu lână!