La mulți ani cu flori și fructe!

1 comentariu
Share:

În fiecare lună din an sunt zeci și zeci de mii de sărbătoriți pe întreaga Terră. Astăzi mi-am propus să vă bucur, dragi sărbătoriți, cu aranjamente de flori și fructe. Să vă fie anii încununați cu bucurie și multă sănătate!

La mulți ani cu decor de fructe și flori!

La mulți ani cu flori și fructe pentru cei născuți în ianuarie!

Când eram copil am învățat un cântecel pe care nu prea l-am mai auzit să fie cântat la onomasticile de zi de naștere, dar ceea ce mi-a plăcut foarte mult la el erau versurile de felicitare pentru sărbătoriții din fiecare lună, care se ridicau când își auzeau menționată luna în care s-au născut.

Flori și fructe pentru sărbătoriți

Așadar pentru cei născuți în ianuarie avem imaginea drăguță de mai sus cu o vază de flori și o fructieră plină cu fructe: mere, portocale, mango, etc.

La mulți ani cu flori și fructe pentru cei născuți în februarie!

Cu fiecare lună care trece se lărgesc rândurile cu noi sărbătoriți, cărora le dorim zile remarcabile, de seninătate pline, dar și perseverență în lucruri bune. Mese cu bucate îmbelșugate și cu armonie în familiile lor!

Pentru sărbătoriții din luna februarie avem lalele portocalii și panseluță cu grena alături de un platou cu portocale, mere, banane și nuci! La mai mulți ani cu bine tuturor sărbătoriților!

La mulți ani cu flori și fructe!

La mulți ani cu flori și fructe pentru cei născuți în luna martie!

Suntem în luna martie când totul înmugurește și înflorește, se pot vedea deja pomii înfloriți prin grădinile oamenilor și dorim noilor sărbătoriți să fie bucuroși și fericiți că încă un an a fost dăruit de divinitate pentru ei și poate este timpul să fim cu toți gata pentru un nou început cu gânduri bune și fapte vrednice de apreciere.

Le dorim celor sărbătoriți în luna martie belșug de flori și fructe pe mesele lor! Am ales pentru voi toți cei născuți în martie ceea ce este prevestitor de primavără articolul "Ghiocei și  fructe".

 

La mulți ani cu flori și fructe tuturor celor născuți în luna aprilie!

Veselia e în toi când în familie se găsește și-un sărbătorit în luna aprilie, căci pe lângă parfumul de narcise avem și fructe de soi fotografiate cu drag pentru voi!

Narcise și fructe

La mulți ani cu flori și fructe pentru cei născuți în luna mai!

Și-n cea din urmă lună a primăverii avem sărbătoriți, cărora le dorim numai amintiri plăcute care să-i inspire la a trăi frumos. Pentru sărbătoriții lunii mai am ales imaginea de mai jos cu multe flori de primăvară și fructe exotice. La mulți ani!

La mulți ani cu flori și fructe!

La mulți ani cu flori și fructe pentru cei născuți în luna iunie!

Cum trandafirii sunt florile sezonului de vară și se coc și merele văratice, dorim tuturor celor născuți în luna iunie să aibă mulțumirea și pacea ce vin dintr-un suflet curat pentru ca anii vieții lor să le fie ca o oază cu apă răcoritoare în arșița vremii. Fiți binecuvântați cu înțelepciunea de a vă face anii frumoși!

Trandafiri și fructePentru voi, dragi sărbătoriți ai lunii iunie am ales un aranjament cu trandafiri și o fructieră dragă mie plină cu avocado, caise, mango și piersici.

La mulți ani cu flori și fructe pentru cei născuți în luna iulie!

Mătuși, bunici, surori, frați, tați, mame și copii care-și serbează încă un an împlinit, tuturor vă urăm la mulți ani cu buchet din legume și fructe după cum vedeți în fotografia de mai jos! Venim să ne tăiați și nouă o felie de tort cu ananas, kiwi, curmale și mango?!

La mulți ani cu buchet din fructe și legume

La mulți ani cu flori și fructe pentru sărbătoriții lunii august!

Îmi place luna august, căci este luna cu cele mai multe nunți, dar și cu sucuri răcoritoare din fructe pentru sărbătoriți, cărora le scriem urarări de sănătate la pahar cu fructe și legume.

Lamulți ani cu flori și fructe!

La mulți ani cu flori și fructe pentru cei născuți în luna septembrie!

Cea mai îmbelșugată lună din an, septembrie este prima lună de toamnă când se știe că începe culesul strugurilor și al porumbului, al merelor, al perelor, al prunelor stanley sau al altor soiuri de fructe, dar și recoltatul cartofului, al morcovului, al țelinei, al cepei și al usturoiul, dar gradina e frumoasă când în ea cresc și înfloresc flori pentru fiecare sezon.

Așadar pentru cei născuți în luna septembrie am ales imaginea unui décor cu fructe și flori decorative. La mulți ani cu multă fericire!

Decor cu fructe, legume și flori

La mulți ani pentru cei născuți în luna octombrie!

Unul din bunicii mei era sărbătorit în luna octombrie, însă acum a rămas doar amintirea…

Faceți- vă fiecare zi o sărbătoare, pentru ca viața să fie trăită frumos și să le fie astfel drag și altora să trăiască frumos, uitându-se la viața voastră. Nu este costisitor să împarți un salut cu zâmbet de bucurie celor din jurul tău și o vorbă bună! Sărbătoriți ai lunii octombrie trăiți-vă fiecare zi cu bucuria că într-o zi tot binele pe care l-ați făcut vă va fi răsplătit!

La mulți ani, tuturor sărbătoriților lunii octombrie! Iată mai jos este și decorul cu flori și fructe ales pentru a vă încânta privirea!

Crizanteme și fructe

La mulți ani celor născuți în noimbrie!

Mulți ani, mulți ani cu bucurie!

Flori în glastră și armonie

Și fructe pe farfurie.

Pentru cei născuți în luna noienbrie am ales imaginea cu trei nuanțe de crizantemă și cu un platou cu fructe și sper să vă placă!!!

La mulți ani cu flori și fructe!

La mulți ani celor născuți în luna decembrie!

Ultima lună din își are farmecul ei, chiar dacă este ultima nu este lipsită de bucuria sărbătorii, căci în luna decembrie avem cele mai multe sărbători și mulți sunt cei care s-au născut și se nasc în luna decembrie.

Clopoței de Crăciuniță și fructeTuturor celor născuți în luna decembrie le dorim sănătate și înțelepciune de a vedea îndurarea Creatorului a toate! Vă felicităm cu o fotografie cu o farfurie cu nuci, mere, o banană și mandarine, dar și cu frumoasele cupe siclam a unei plante numită Crăciuniță, care m-a fascinat cu înflorirea ei chiar pe timp de iarnă.