It’s time for fruits! – Este vremea pentru fructe!

0 Comentează
Share:

Vă salut copilași! It’s time for fruits! - Este vremea pentru fructe! - este un articol pentru voi, dar și pentru toți cei care doresc să-și petreacă timpul acasă cu cei mici în activitățile de învățarea limbii engleze într-o manieră distractivă.

It's time for fruits! - Este timpul pentru fructe!

Avem de desenat ceasul cu fructele preferate pentru tematica: It’s time for fruits! - Este vremea pentru fructe! În imaginile din acest articol am să vă arăt ceasurile cu fructe pe care le-am făcut cu micuța mea, Anastasia. Câteva dintre ceasurile cu fructe, ba chiar și cu legume prezintă și ora la care se consumă micul dejun (It’s time for breakfast!), prânzul (It’s time for lunch!) sau cina (It’s time for dinner!).

Ceas cu fructe - It's time for breakfast!It’s time for fruits! - Este vremea pentru fructe! este o activitate care îmbină creativitatea copiilor cu noțiunile de limbă engleză care se pot îmbunătăți cu fiecare desen finalizat. Anastasia a realizat grafic cinci ceasuri, iar în două dintre ele sunt desenate atât fructe, cât și legume. Iată în ceasul de mai sus avem o vânătă, un morcov, un ardei, dar și struguri, o nucă, un usturoi, un măr, o lămâie, o cută de ananas, o bobiță de mazăre, o cută de portocală și câteva ridichii.

Ces cu fructe și legume - It's time for fruits!

Vă dorim dragi copilași o învățare foarte ușoară a limbilor străine și o creativitate bogată pentru realizarea tematicii de astăzi, anume: It’s time for fruits! - Este vremea pentru fructe!