Înghețată la cornet cu migdale

0 Comentează
Share:

Salutare! Înghețată la cornet cu migdale este subiectul despre care voi scrie astăzi.

Am întrbat-o pe Anastasia cum a făcut înghețata și ce credeți că mi-a răspuns?!

Înghețată la cornet cu migdale

Un răspuns care m-a făcut să râd cu poftă, căci doar aceste cuvinte am reușit să obțin de la ea:

“Am pus niște smântână la congelator și mi-a ieșit înghețata!!!”

Înghețată la cornet cu migdaleÎnghețata la cornet ornată cu o migdală este ușor de preparat din puțină smântână, aromă și culoare dată de sirop de fructe de pădure, migdale pentru decorare, miere pentru îndulcire. Compoziția obținută se aranjează în conuri de înghețată, iar la congelator se pun timp de 2 ore.

Vă doresc succes la făcut de înghețată la cornet ornată cu o migdală!