Idei pentru mese festive de sărbători

0 Comentează
Share:

Cum sărbătorile de iarnă vor vini curând, iată și câteva idei de meniuri festive pentru sărbători.

Pe lângă sarmale de post, am aranjat și salată de țelină cu morcovi și o salată verde cu roșii, castraveți și ardei roșu.

Sunt nelipsite de pe masă și sucurile naturale de banană cu morcovi și măr, dar și de rodie sau de mango.

Hrisca cu peste

Poate sunteți iubitori de pizza, așa că am să vă arat o poză minunată cu o pizza vegetariană bogată în boabe de porumb, roșii și ciuperci.

Pizza vegetariana

Cineva mi-a povestit că cea mai frumoasă ocazia de sărbători a petrecut-o la Sovata, unde pe lângă

meniuri sănătoase și gustoase, a avut parte de atmosferă plăcută și tihnită.

Curioasă șă aflu ce mâncăruri i-au plăcut acolo cel mai mult, mi-a spus că mămăliguța cu smântână, ciorbița de perișoare, pasta de măceșe și ceaiul de la micul dejun făcut din mentă, bucățele de căpșuni și anason stelat, dar și salatele de crudități care erau din abundență la masa de prânz.

 Ciorbă de legume cu leușteanAltă prietenă mi-a vorbit despre cât de refăcută era după un sejur de aproape două săptămâni la Centrul de Refacere de la Podiș, unde pe lângă bunătățile culinare, a avut parte de cursuri de nutriție, terapie cu masaj și plimbări în aer curat.

Mese festive de sărbătoriȘi dacă decorul aranjamentelor culinare vă face să vă simțiți bine, am să vă mai arat în galeria de imagini și un meniu făcut din hrișcă cu legume alături de friptură și nelipsita fructieră ticsită de fructe proaspete lângă care stă frumos aranjată o vază plină de flori.