Hrișcă cu iaurt de fructe de pădure

0 Comentează
Share:

Ați savurat o porție de hrișcă cu iaurt și fructe de pădure?

Sățios, gustos și foarte sănătos este micul dejun cu hrișcă și iaurt de fructe de pădure, la care se pot adăuga rondele de banane, bucăți de caise sau de nuci.

Hrișcă cu iaurt cu fructe de pădureDespre beneficiile consumului de hrișcă găsiți informații prețioase în articolul:

10 beneficii al consumului de hrișcă

Mod de preparare pentru 2 porții de hrișcă cu iaurt de fructe de pădure

Hrișcă cu iaurt de fructe de pădureSe fierb 150 g de hrișcă într-un litru de apă. Când s-a fiert bine se lasă să se răcească, apoi se decorează hrișca fiartă cu rondele de caise sau de banane, cu miez de nuci (migdale, caju, fistic, după preferință) și desigur 2 -3 linguri de iaurt cu fructe de pădure (cum se poate vedea în fotografia din articol).

Vezi mai multe rețete cu hrișcă:

Hrișcă cu legume

Mic dejun cu hrișcă, nuci și semințe

Hrișcă, cătină și miere – mic dejun delicios

Hrișcă cu smochine – deșert

Tort Buturugă – hrișcă și curmale