Gofre cu gem de fructe de pădure

0 Comentează
Share:

Salutare! Ați avut ocazia să mâncați gofre? Gofrele pot fi sărate sau dulci! Astăzi vom prezenta gofrele dulci și mai exact pe cele care pot fi consumate cu o varietate de gemuri de fructe sau cu miere și nuci mărunțite. Vă plac gofrele cu gem de fructe de pădure și o cană cu lapte la micul dejun?

Dacă nu ați degustat așa ceva, atunci este timpul să încercați la micul dejun din zilele săptămânii o așa delicatesă culinară – gofră cu gem de fructe de pădure.

Gofre cu gem de fructe de pădure

Gofrele cu gem de fructe de pădure se pregătesc ușor și pot fi făcute în maximul 25 de minute, dacă avem la îndemână aparatura necesară și ingredientele pentru a obține gofre pufoase și gustoase.

Gofre cu fructe de pădureFie să se pregătesc într-un aparat Rohnson, Hendi, Unold Edel U48255 sau Zass ZWM 01 ori First Austria cu forme de inimioară, fie în formă dreptunghiulară ca de exemplu Hanner HWF, Cecotec Gotrestone și alte mărci, ceea ce face diferență este mai de grabă dat de compoziția din care sunt preparate gofrele.

Ingrediente pentru gofre cu gem de fructe de pădure – gofre vegane

  • 2 -3 căni făina

  • un praf de sare

  • 1 lingură de lecitină de soia

  • lapte de migdale

  • esențe după preferință: de vanilie, de portocale, de rom, scorțișoară sau altele.

  • Gem sau dulceață de fructe pentru uns gofrele.

Mod de preparare pentru gofre cu gem de fructe de pădure

Se amestecă primele 5 ingrediente menționate mai sus până rezultă un aluat ca de clătite groase. Se pune în priză aparatul de făcut gofre și se trece la operațiunea de coacere a gofrelor.

Când sunt gata, se scot din aparat și se ung cu gem de fructe de pădure sau cu dulceața din fructele preferate.

Poftă bună!