Ghivece din coji de dovleac – grădinărit eco distractiv

0 Comentează
Share:

Bună ziua! Astăzi vă voi prezenta o nouă modalitate de înfrumusețare a pervazului cu flori și chiar a grădiniței de flori din curtea casei; mai exact vom face ghivece din coji de dovleac rămase după ce am golit dovleacul de semințele și de miezul lui delicios din care desigur se poate face o plăcintă cu adaos de curmale sau nuci!!! Yami, ce bunătate!!

Ghivece din coji de dovleac - grădinărit eco distractiv

Dacă vă doriți o așa bunătate de plăcintă de dovleac găsiți rețeta aici: Plăcintă cu dovleac, curmale și semințe.

Eu am ales un dovleac în formă de floare care are coaja foarte tare și tăiată pe jumătate are chiar un aspect deosebit de frumos și arată bine pervazul împodobit cu ghivece din coaja dovleacului pline cu florile pe care vi le doriți.

Ghivece din coji de dovleac - grădinărit eco distractivAm aranjat printre rândurile scrise fotografii făcute ghivecelor mele din coji de dovleac ca să puteți vedea cum arată și dacă vă doriți ceva similar nu-mi rămâne decât să vă urez mult succes.

A face ghivece din coji de dovleac este ușor, ba mai mult o activitate plăcută de grădinărit eco distractiv făcută pentru deprinderea plantărilor de flori, lecții adresate școlarilor și tinerilor pasionați de îngrijirea plantelor și a spațiilor destinate grădinilor cu flori.

Mult succes și multă sănătate!