Garofițe nemțești, margarete și fructe

0 Comentează
Share:

Vă salut cu drag! Astăzi am să vă arăt câteva imagini cu aranjamente din garofițe nemțești, margarete și fructe. Aceste aranjamente cu garofițe nemțești, margarete și fructe pot fi făcute fie pentru ocazii de aniversare, fie pentru a spori frumosul ambiental pregătit pentru oaspeți sau poate dorim pur și simplu să facem o bucurie cuiva.

Aranjament cu margarete și fructe

Iată aici avem un aranjament cu piersici și margarete, dar la fel de frumos este și aranjamentul cu margarete și caise sau smochine. Încercați și vedeți în funcție de varietatea de fructe și flori existente în fiecare sezon ce decor puteți realiza.

Aranjament cu margarete si fructe

Îmi amintesc cu plăcere de bunicuța pe care toate femeile satului o cunoșteau datorită buchetelor ei de garofițe nemțești, de creasta cocoșului, de lupin, de trandafiri, de margarete pe care le oferea la sărbători alături de mere, de prune Stanley și de nuci.

Aranjament garofițe nemțești și fructeAstăzi ea trăiește în memoria mea ca cea mai grozavă bunică, căci am învățat de la dânsa o calitate rară numită dărnicia și am ales să vă dăruiesc și eu câteva din imaginile cu buchetele dânsei, ca să vă bucurați privindu-le.

Vă doresc o zi frumoasă și multă sănătate!