Fursecuri “Fulgi de nea”

0 Comentează
Share:

Copiilor le place iarna când cad fulgii de nea, dar și mai mult le place să aibă fursecuri „Fulgi de nea”, pregătiți cu ingrediente de calitate superioară: făină cu tărâțe de ovăz, ulei de floarea-soarelui sau de migdale, zahăr brun sau cu îndulcitori de stevie, budincă de vanilie, scorțișoară, fulgi de cocos și altele.

Fursecuri

Modalitatea de preparare pentru fursecurile „Fulgi de nea” este una cât se poate de simplă și ușoară, totul depinde de măiestria persoanei care pregătește astfel de fursecuri.

Fursecuri Pentru forma de fulg de nea dată aluatului din care sunt făcute fursecurile se pot folosi diverse instrumente din dotarea bucătăriei: furculițe, forme de modelat aluatul, cuțite, tăvi pentru copt etc.

Timpul de coacere pentru rumenirea fursecurilor „Fulgi de nea”este de maximum 20 de minute la foc potrivit.

Vă dorim sărbători frumoase chiar și cu fursecuri „Fulgi de nea”, dacă vă doriți ca aceste deserturi să fie pe farfuriile dumneavoastră!