Fructiera și vaza - 5 idei décor de sărbători

0 Comentează
Share:

Când masa este împodobită cu o vază cu flori și cu o fructieră încărcată de fructe se știe că e sărbătoare în casă. Și pentru că vremea rece a venit, haideți să ne delectăm privind 5 decoruri cu fructiere și vaze cu flori.

Vaza și fructiera

1. Decor cu vază și fructieră din sticlă

Cum fiecare floare este unică, așa și fiecare décor are unicitatea lui. În imaginea de mai jos avem atât fructiera plină de caise, avocado, mango și alte fructe, cât și vaza din același material: din sticlă transparentă frumos colorată în nuanțe de verde sau albastru.

Fructiera și vaza de sticlă

2. Decor cu vază și fructieră din metal

Îmi amintesc că am vizitat Castelul Peleș de câteva ori și ceea ce mi-a rămas cel mai pregnant în minte a fost sala cu armuri și obiecte din metal…

Vă invit să vizitați aceea sală a Castelului Peleș, dacă încă nu ați văzut-o…

Vaza și fructiera de metal

Decorurile cu obiecte din metale au fost întotdeauna foarte apreciate, așadar în imaginea de mai sus este un aranjament minunat cu fructieră și vază din metal.

 

3. Decor cu vază și fructieră din porțelan

Nimic nu e mai plăcut decât să vezi florile preferate puse în vaza pe care ai primit-o cadou de ziua ta, iar alături de aceasta să ai și fructiera plină cu cockteil-uri de fructe uscate.

 

4. Decor cu vază și fructieră din lemn

Fructiera și vaza din lemn pot părea cele mai simple și mai neînsemnate, însă ceea ce le dă valoare mai mare sunt în acest caz fructele și florile ce le vor avea în ele. Pe o fructieră din lemn se văd bine fructele viu colorate în galben, roșu, portocaliu, maro și verde, precum: papaya, prunele, măceșele, kiwi, nuca de cocos și fisticul.

Decorurile cu obiecte din lemn au valoarea lor, iar frumusețea unei vaze din lemn o dă faptul că în ea se vor aranja doar imortele și flori uscate care nu necesită apă și care pot fi păstrate vreme îndelungată.

 

5. Decor cu vază și fructieră din plastic sau din hârtie

Pe timp de toamnă tufănelele multicolore și daliile înalte sau pitice își răspândesc mireasma prin grădinile celor pasionați de flori. În imaginea de mai jos este un aranjament foarte drăguț și atrăgător.

Decor flori și fructe

Chiar și o găleată de plastic decorată cu o hârtie frumoasă de cadou și plină cu tufănele, alături de care stau gutui, mandarine, banane și nuci aranjate pe un platou din plastic; toate acestea pot forma cel mai frumos décor pentru o sărbătoare minunată.