Fructele și croșeta

0 Comentează
Share:

Salutare! Astăzi avem o tematică nouă ce pune în evidență îndemânarea mâinilor harnice și creativitatea totodată, anume: Fructele și croșeta.

Fructele și croșetaÎn imaginea de mai jos sunt fructe croșetate de mânuțe mici harnice, căci se știe bine că natura cu frumosul ei a inspirat și pe creatorii de lucruri tradiționale făcute manual.

 

Materiale necesare pentru realizarea fructelor, florilor sau al altor suvenire croșetate:

  • ațe de ghem de diverse culori,

  • croșete de grosimi diferite,

  • foarfece,

  • măsuță de lucru sau raft pe care se așează instrumentele de lucru enumerate să fie astfel poziționate încât să nu afecteze pe cei mici sau mari din casă.

Fructele și croșetaAșadar vă invit să vă relaxați confecționând după bunul plac un suvenir croșetat (exemplu: fructul preferat, floare sau poate o prăjitură cu nuci "croșetată" etc.), pentru o persoană dragă.

Fructe croșetateȘi pentru că vine luna martie un astfel de suvenir croșetat – arta cercurilor realizate cu ajutorul croșetei, ar putea fi chiar un cadou drăguț, care să bucure pe cineva din familie sau dintre cunoscuți.


Vă dorim multă sănătate și succes la croșetat de fructe, flori sau alte suvenire pentru bucuria sufletului, căci nu degeaba este zicala: Dar din dar se face rai!