Fructele matematicii – concurs de matematică

0 Comentează
Share:

Salutare! Vă întrebați poate care sunt fructele matematicii? Ei, desigur unul dintre fructele matematicii este agerimea în gândire obținută în urma exersării calculelor matematice. Pe parte de alimentație pentru a susține efortul intelectual și fizic este bine de consumat nuci și fructe proaspete, mai ales în perioada de creșterea a copiilor este bine să existe o dietă bogată în fructe și legume. Mai jos este o imagine plină cu trandafiri de admirat și de numărat pentru iubitorii de matematică, dar și link-ul unui concurs de matematică, așadar citește articolul până la sfârșit!!!

Fructele matematicii - concurs de matematică

 

 

Vă invit să adăugați rând pe râd și alte fructe ale matematicii și pentru că mai sunt doar câteva zile pentru înscrierea la concursul de matematică, științe ale naturi, fizică și chimie organizat la Satu Mare, la Școala Gimnazială „Octavian Goga”, mai jos las scris link-ul cu regulamentul concursului, pentru toți copilașii care vor să participe și pentru părinții care sunt dornici să ajungă acolo:

Matematica - punte între științe

Fructele matematicii - concurs de matematicăMatematica este o știință minunată și-mi amintesc cu bucurie de momentul în care am reușit la olimpiada de matematică, așa că nu vă dați bătuți, căci merită să încercați!

Mult succes și sănătate bună!