Fructele învățării unei limbi străine

0 Comentează
Share:

Sunteți nevoit să învățați o limbă străină pentru o mai bună remunerație la noul loc de muncă și doriți să vă puteți bucura de fructele comunicării în limba străină învățată?!

Ei bine, nu este deloc de neglijat un aspect foarte important, anume: Învățarea unei limbi străine necesită timp, perseverență, dedicare și seriozitate în alocarea a cel puțin 2 ore zilnic pentru a asculta lecțiile de engleză, germană, franceză, olandeză sau oricare altă limbă străină.

Fructele învățării unei limbi străine

Cum învățăm eficient o limbă străină?

  • Scrisul în limba străină este foarte util, așadar să avem la îndemână coli și pixuri pentru luat notițe.

  • Ascultați textul în limba străină propusă pentru învățare de cel puțin 5 ori și după ce faceți traducerea textului, notați cuvintele necunoscute pe un carnețel pentru a le învăța.

  • Comunicați cu persoane serioase, care știu să vorbească în limba străină pe care o învățați.

  • Învățați cântece frumoase în limba engleză, franceză, germană etc., acestea nu se uită ușor dacă vă place să cântați.

  • Faceți plimbare în aer curat ascultând la căști lecție de engleză sau altă limbă străină.

  • Dimineața mintea este odihnită și se poate învăța mai bine, așadar după micul dejun cu cereale și cu nuci, nu uitați de o porție de limbă străină.

  • Dacă considerați că antrenarea memoriei cu noi cuvinte de limbă străină este anevoioasă, nu ezitați să vă hrăniți cu legume (morcovi, sfeclă roșie, varză, spanac verde, conopidă, etc.) și cu fructe proaspete (nuci, portocale, fructe de pădure etc.), care ajută organismul pentru a face față la efort intelectual și fizic.

Fructele învățării unei limbi străine

  • Dacă sunteți fumători renunțați la fumat și la consumul de dulciuri, căci acestea distrug creierul, iar învățatul oricărei limbi străine sau a unei materii de studiu devine imposibil. De asemenea alcoolul este foarte dăunător creierului, așadar aveți grijă de sănătate căci e mai bună decât toate.

Pe internet sunt multe materiale pentru învățarea limbilor străine, atât audio pe youtube cât și pe google cu text scris. Căutați și veți găsi cu siguranță chiar și cântece în limbi străine și mesaj religios sau academic pe diverse domenii de studiu.

Vă doresc sănătate multă și mult succes în învățarea limbilor străine!