Fructele granturilor și concurs pentru liceeni

0 Comentează
Share:

Bună ziua! Astăzi am să vă invit să ne familiarizăm cu un subiect foarte important pentru noi toți, dar mai ales pentru tinerele generații, anume: Fructele granturilor.

Sunt sigură că vă este cunoscut ce înseamnă un grant și amintesc doar că și granturile ca și condimentele din bucătăria unei gospodine sunt diferite și pot fi accesate unele de către ONG-uri, altele de IMM, altele sunt destinate studenților sau elevilor etc.

Care sunt fructele granturilor?! Ei, bine sunt stropi de bine obținuți în urma depunerii proiectelor, a evaluării acestora și a dobândirii granturilor.

Fructele granturilor și concurs pentru liceeni

Pentru IMM-uri, băncile au progarame de granturi și amintesc aici câteva bănci unde puteți găsi informații online despre granturi ( BCR, Raiffeisen Bank și altele).

La BCR există chiar un concurs de proiecte pentru liceeni, concurs în desfășurare până pe 13. 01. 2023.

Informații sunt scrise pe site-ul de la BCR și le găsiți în link-ul de mai jos:

Concurs de proiecte pentru liceeni

Pentru cei interesați de fructele granturilor mai jos sunt link-uri unde se pot afla informații pentru ONG -uri, cu privire la proiecte educaționale și de sănătate există un catalog cu finanțatori de proiecte:

Catalog finanțatori de proiecte

Kaufland – program de finanțare pentru ONG-uri și instituții de învățământ

Raiffesen -comunități – program anual de concurs de proiecte cu înscriere în luna iulie

Sper că cele scrise să vă fie de ajutor pentru a ajunge să aveți fructele granturilor. Vă doresc mult succes și dacă sunt întrebări vă aștept să-mi scrieți la rubrica de comentarii, din pagina site-ului, existentă pe 5fructe. ro!