Fructele concursurilor de lectură și literatură– 2024

0 Comentează
Share:

Salutare! Astăzi vă propun un ca subiect de articol – concursurile de lectură din primăvara acestui nou an, 2024. Lectura este un exercițiu grozav de bun pentru îmbogățirea vocabularului, pentru a învăța din exemplele personajelor descrise pe paginile lor, așadar este foarte bine să-i motivăm pe copilași să lectureze cărți bune și foarte bune și să se bucure de sporirea inteligenței și a imaginației și de fructele concursurilor de lectură.

1. Pentru început am să vă scriu despre un concurs de lectură organizat de Biblioteca Județeană Vaslui și detalii despre acesta veți afla în link-ul de mai jos:

„Concursul Citește și câștigi”

Fructele concursurilor de lectură și literatură - 2024

2. Ești pasionat de literatură și vrei să participi la concursul național de literatură din acest an? Iată poți afla informațiile despre concursul național de literatură din primăvara acestui an, dacă accesezi link-ul:

Concursul Național de Literatură Rețeaua Literară, ediția a-VII-a, 2024.

3. Aici vei afla detalii despre concursul internațional de proză scurtă și poezie organizat de Liga Scriitorilor, Filiala «Gib Mihăiescu», prin Președintele său Ion Nălbitoru:

Concurs Internațional „Antologia Memoria Slovelor” 2024

4. Concursul de proză scurtă: Zătreni, filă de poveste

Vă doresc tuturor mult succes și să vă bucurați de fructele concursurilor de lectură și de literatură din primăvara lui 2024!