Fructele concursurilor de lectură și literatură– 2024

0 Comentează
Share:

Salutare! Astăzi vă propun un ca subiect de articol – concursurile de lectură sau de creație literară din primăvara acestui nou an, 2024. Am să încep prin a vă întreba: Când a apărut tiparul? Dacă dorți să vă reamintiți de inventatorul tiparului, Johannes Gutenberg urmăriți un video despre el în ce limbă doriți sau lecturați o carte despre acesta. Lectura este un exercițiu grozav de bun pentru îmbogățirea vocabularului, pentru a învăța din exemplele personajelor descrise pe paginile lor, așadar este foarte bine să-i motivăm pe copilași să lectureze cărți bune și foarte bune și să se bucure de sporirea inteligenței și a imaginației și de fructele concursurilor de lectură sau de creație literară.

1. Pentru început am să menționez Concursul Național de Creație Literară, Artă Plastică, Traducere și Recitare de Poezie, Festivalul Internațional „Lucian Blaga” Sebeș – Lancrăm și detalii despre acesta veți afla în link-ul de mai jos:

Concursul Național de Creație Literară, Artă Plastică, Traducere și Recitare de Poezie, 2024 - înscrieri până la data de 15 aprilie 2024

Fructele concursurilor de lectură și literatură - 2024

2. Ești pasionat de literatură și vrei să participi la un concursul de creație literară din acest an? Iată poți afla informațiile despre concursul de poezie din primăvara acestui an, dacă accesezi link-ul:

Concurs Național de Poezie "Ion Cozmei" - înscrieri până pe 12 mai 2024

3. Aici vei afla detalii despre Concursul Internațional de creație literară cultură,, ediți a V-a:

Concurs Internațional de Creație Literară, ediția a-V-a - înscrieri până pe 18 iunie 2024

Vă doresc tuturor mult succes și să vă bucurați de fructele concursurilor de creație literară din primăvara lui 2024!