Fructe uscate si nuci - combinatii

0 Comentează
Share:
Probabil că v-aţi făcut un plan să mâncaţi mai multe nuci (şi bine aţi făcut) sau poate deja aveţi acest obicei format, însă apare o întrebare: cum să le mănânc (crude sau coapte)? cum să le combin?
Aş dori să va spun că eu chiar m-am confruntat cu această problemă. Nu ştiam cum să mănânc atâtea nuci într-o zi, nu-mi plăcea să le mănânc doar simple aşa că au început să fac experimente:) 
1. În micul dejun, am început să combin nucile cu fructe proaspete dar şi cu fructe uscate = combinaţia delicioasă:) 
2. Lapte din nuci, m-am pus pe treaba şi am început să fac lapte din cât mai multe varietăți de nuci că să descopăr care îmi place cel mai mult, m-am oprit la cel de migdale care îmi place cel mai mult, dar nu mă dau înapoi nici de la celelalte variante, pe care însă le fac mai rar. 
3. În salate puteţi combină aceste nuci cu legumele care vă plac, vă garantez că o să vă îndrăgostiţi de gust. 
4. În deserturi, probabil că sunteţi deja familiarizaţi cu deserturile raw vegane care sunt făcute din fructe uscate şi nuci de tot soiul. Eu le-am probat şi tot ce pot spune că sunt DELICIOUSE:) 
 
IMPORTANT! 
Aveţi mare grijă la felul în care depozitaţi nucile că să puteţi profită din plin de nutrienţii pe care le oferă. Eu am încercat câteva variante şi vă pot spune că ambalatul în plastic sau hârtie este cel mai puţin avantajos aşa că am recurs la sticlă. Puse în recipiente de sticlă, într-un loc ferit de razele solare se vor păstra foarte bine. Sau mai există varianta de a le păstra la frigider sau congelator dacă va permite spaţiul.