Fructe și acadea „Om de zăpadă”

0 Comentează
Share:

Salutare, dragi copii și adulți! Vă place cu siguranță să faceți iarna om de zăpadă la munte sau când stratul de zăpadă a acoperit frumos ograda, dar și mai sigură sunt că ați vrea să știți cât de bună poate să fie o acadea „Om de zăpadă” făcută din ciocolată albă, cocos și fulgi de migdale.

Fructe și acadea

 

 

Glazura acadelei „Om de zăpadă” este din ciocolată albă preparată ingenios dintr-un amestec de ingrediente de calitate superioară, dar interiorul acadelei este și mai aromat și mai bun la gust datorită combinației de fugi de migdale, cocos, cremă groasă de stafide aurii și poate chiar de bucăți albe de cireșe litichii.

Acadeaua „Om de zăpadă” este super bună pentru a îmbogăți farmecul sărbătorile de iarnă, dar și pentru a bucura pe mici și mari, iar dacă e făcută cu dragoste și cu ingrediente naturale, devine chiar acadeaua preferată a celor din familie.  Sfârșitul anului este aproape, așadar am o surpriză pentru voi și vă invit să ascultați două cântecele în limba franceză despre omul de zăpada (Bonhomme):

Omul de zăpadă - L'homme de neige

Cântec despre omul de zăpadă - Bonhomme de neige

Ai construit un om de zăpadă?! Și cum ți-a părut?! Amuzant sau chiar distractiv?! Ei, bine hai să vedem cum a făcut Caillou un om de zăpadă - Le bonhomme de neige de Caillou.

Pentru voi: Construire un Bonhomme de neige și sărbătorire minunată!

Bucuria sărbătorilor sporește cu acadeaua „Om de zăpadă“ și fructe! Mult succes și sărbători cu bine!