Fructe - creastă de cocoș

0 Comentează
Share:

Salutare! Fructe - creastă de cocoș, să te minunezi!! Este vorba despre un sortiment de căpșuni de grădină ce crește uimitor de interesant cu forme magnific de asemănătoare cu o creastă de cocoș, să tot cânți de bucurie savurându-le dulceața și aroma poate chiar privind un desen animat în limba franceza: La Renarde, Le Coq et le Chat.

Fructe - creastă de cocoș

O căpșună în formă de creastă de cocoș așezată pe frișca de pe tort, așa va arăta desertul mai bine și va fi atracția oaspeților dornici de o "creastă proaspătă de cocoș".

Vă invit să vizionați următorul video despre cocoșul Bartolito: Le coq Bartolito

Cunoașteți simbolistica cocoșului - emblemă a Franței?! Dacă nu și vrei să aflați informații interesante cu privire la aceasta vă invit să vizualizați următorul articol: Istorie - De ce cocoșul este emblemă a Franțe - Histoire - Pourquoi le Coq est embleme de la France?!

Fructe - creastă de cocoșȘi dacă aveți o grădină proprie și vă doriți un colț cu așa căpșuni, nu vă rămâne decât să plantați stoloni de căpșuni din soiul Creasta Cocoșului și vă veți bucura de căpșuni mari și dulci și cu forma crestei unui cocoș.

Mult succes!