Franzelele cu semințe sunt foarte hrănitoare, gustoase și bune fie la drumeție sau consumate acasă, cu cei dragi. Mai mult chiar dacă copiilor din familie le place să modeleze cocă, atunci prepararea franzelelor cu semințe le va fi o adevărată distracție...
Într-un vas cu 500 g de făină se adaugă drojdia dizolvată în 250 ml apă călduţă. Seminţele de in, de susan şi de mac se râşnesc şi pudra obţinută se amestecă cu toate celelalte ingrediente până se obţine un aluat bine frământat, care se lasă 15- 20 de minute să crească. Se unge cu puţin ulei tava în care urmează să se coacă formele de franzele cu seminţe de in, de susan şi mac; după care din aluatul crescut se formează franzelele în diverse forme.
Se pun la cuptor la foc potrivit până se rumenesc puţin.
Franzelele cu seminţe de in, de susan şi mac pot constitui meniul excelent pentru micul dejun sau pentru cină servite cu lapte (de soia, de migdale, de alune de pădure, din orz, de orez, de caju, de alpiste, de castane, de cocos, din nuci braziliene, de ovăz sau din seminţe de cânepă).
Stocăm și/sau accesăm informații de pe dispozitivul dvs (cum ar fi module cookie) și prelucrăm date cu caracter personal (cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de dispozitiv) pentru scopuri precum: buna funcționare a site-ului, analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor.
În anumite cazuri nu ne bazăm pe consimțământ, ci pe interesul nostru legitim. Apăsați pe ”Opțiuni” pentru a afla care sunt acele cazuri și cum puteți obiecta. Aflați mai multe detalii și controlați modul în care sunt prelucrate datele dvs accesând în orice moment secțiunea Politica de Confidențialitate.
Apăsând pe ”Sunt de acord” vă exprimați consimământul cu privire la prelucrarea datelor dvs conform celor prezentate mai sus.
Comentarii