Flori de câmp și platou cu legume și fructe

0 Comentează
Share:

Salutare tuturor!

Vă plac florile de câmp? Este timp de vară când câmpurile sunt pline de flori și fluturi… Cu siguranță imaginea aceasta a câmpurilor cu flori și fluturi vă este familiară, măcar din amintirea vacanțelor petrecute împreună cu cei dragi la țară sau la munte. Toți ai casei căutau pe timp de vară umbra nucului din grădina bunicilor, unde era aranjată o masă rotundă cu flori și cu platouri decorate cu legume și fructe proaspăt culese.

Flori de câmp și platou cu fructe și legume

Iată în imaginea de mai jos avem un buchet din flori de câmp pe care Speranța Cebanu și l-a adunat, buchet în care putem vedea flori de codița-șoricelului și flori de cimbrișor sălbatic și multe alte flori frumoase. Florile de codița-șoricelului și cele de cimbrișor sălbatic puse la uscat ne pot fi de un real folos în ceaiurile făcute pe vreme rece. Frumos buchet din flori de câmp, mulțumim Speranța pentru că ni l-ai arătat!

 

Flori de câmp Buchetul meu de flori de câmp este folografiat împreună cu platoul de legume și fructe, căci vara este în toi și ne face bine să ne hrănim cu legume și fructe proaspete autohtone, iar florile ne fac bine la privit.

Pe platoul meu am pus roșii, castraveți proaspăt culeși, un ardei verde, o varză, grapefruit, lămâi, banane și o nucă. Platourile cu legume și fructe pot fi aranjate și încărcate cu legumele și fructele preferate de fiecare dintre dumneavostră, după gustul și originalitatea fiecăruia.

Vă dorim o vară frumoasă și multă sănătate!