Festivalul licuricilor „Sclipiri de bunătate” – 30 aprilie 2022, Ungureni – DB

0 Comentează
Share:

Vă salut, dragi copilași! Am bucuria să vă arăt fotografii frumoase cu aperitivele de la festivalul „Sclipiri de bunătate” – 30 aprilie 2022, Ungureni DB; toate pregătite în mod sănătos cu ingrediente naturale: chec cu legume și boabe de porumb, chifteluțe din cartofi sau de soia ori de năut, drob de linte, melci din aluat cu spanac și semințe de floarea – soarelui, ruladă cu bucăți de ardei roșu și ciuperci, roșii feliate, castraveți, măsline și plăcintă cu ciuperci și usturoi.

 

Platourile cu bomboane cu nucă de cocos și cacao, cozonac cu pudră de roșcove, gogoșele cu înghețată și fulgi de migdale, brioșe, cornulețe și alte prăjituri altături de sucul de mere ori limonada - încântarea celor mici.

Festivalul de licurici Sclipiri de bunătate - 30 aprilie 2022-=, Ungureni - DBDesigur că nici coșul cu mere și baxul cu banane nu au fost date uitării, căci ospitalitatea gazdelor și a tuturor părinților, fie ei coordonatori de activități sau doar participanți activi pentru buna desfășurare a festivalului, s-a făcut observată prin dăruirea cu generozitate a ceea ce este cel mai bun.

Festivalul de licurici Sclipiri de bunătate - 30 aprilie 2022, Ungureni - DBDintre activități voi menționa pe rând din cele pe care am reușit să le urmăresc, căci au fost din belșug o mulțime de momente de joacă creativă (decorarea cu sclipici a autocolantelor cu denumirea festivalului „Sclipiri de bunătate“ și înrămarea acestora pentru ca toți copilașii participanți să se bucure de amintirea frumosului festival de licurici), scenete, experimentarea bunătății de c[trecei mici prin oferirea de plușulețe pregătite pentru colegii lor de activități, cântece, curcubee din coloranții de la bomboanele Skittles și altele.

Dragi, copilași și stimați părinți, cel mai minunat moment a fost cel al investiturii celor care au ajuns în grupele maii mari de vârstă și totul s-a desfășurat cu binecuvântarea rugăciuniI unui preot ales ca și coordonator al activității de închinare.

Vă dorim tuturor bucuria lecturii și de ce nu chiar a participării la astfel de activități în cadrul unui festival de lecturici!