Festin – Sănătate cu premiere Lecturici Club Iosia 2023

0 Comentează
Share:

Salutare! Astăzi am să vă arăt imagini de la un eveniment mult așteptat de către micuții cititori, care au finalizat competiția de lectură în cadrul Clubului Iosia 2023. În primăvara fiecărui an, timp de trei luni copilașii cu vârte între 5 - 11 ani au de citit între 15 – 25 de cărți, fiecare dintre ele are un punctaj și cu cât reușesc să citească mai multe dintre cărțile din lista cu titlurile de carte afișate în concurs, astfel obțin un punctaj mai mare și au bucuria premierii pe meritul lecturii depuse. Pentru fiecare carte citită copilul participant în competiția de lectură din programul Lecturici face o fișă de lectură care se trimite către organizatori.

Festin - Sănătate cu premiere Lecturici Club Iosia 2023

Festin - Sănătate cu premiere Lecturici Club Iosia 2023Copilașii au avut parte de un festin cu aperitiv (felii de castraveți, de roșii, măsline, etc.), cu fructe și prăjturi, dar mai mult decât atât nu au lipsit: cântecele, poeziile, rugăciunea, momentul de investire cu cravate, bucuria întâlnirii și a reușitei acumulării punctajelor bune la citit și obținerii medaliilor- sănătate cu premiere Lecturici, Club Iosia 2023.

Festin - Sănătate cu premiere Lecturici Club Iosia 2023Copilașii au primit și diplome și mai mult entuziasm pentru următorul concurs de lectură, așa le dorim!!! În cadrul Clubului de Licurici Iosia 2023, copii au avut tabere și activități de realizare de semne de carte cu simbolistica numelui de Licurici, după cum se poate vedea în fotografia de mai jos.

Festin - Sănătate cu premiere Lecturici Club Iosia 2023

Mult succes, dragi copilași și stimații părinți, pentru următorul concurs de lectură din primăvara anului viitor din cadrul programului Lecturici!

Pentru mai multe detalii puteți accesa link-ul de mai jos: Programul Lecturici