Februarie cu fructe

0 Comentează
Share:

Iarna de anul acesta a fost cu temperaturi calde fără zăpadă, iar februarie se arată cu ceva nori de ploaie, însă cu aranjamente cu fructe și voie bună trece încă o lună de muncă la serviciu și acasă.

Aranjamente cu fructeAm să vă arat cum și-a încântat Speranța Cebanu colegele de la serviciu invitându-le să servească fructelele care ar fi rămas neconsumate dacă nu ar fi fost aranjate cu măiestrie pe platouri. Iată în imaginile de mai jos putem admira frumoasele aranjamentele din fructe: ananas, banane, kiwi, struguri, mere, grapefruit roșu și portocale.

Decor cu fructe

Design-ul reușit al aranjamentelor cu fructe poate stârni apetitul și dorința de comunicare se întețește! Așadar alungați monotonia și rutina lucrului de la serviciu sau de acasă cu fructe proaspăt așezate pe platouri sau pentru că este februarie se poate și o ceașcă de ceai de fructe exotice ori de mușețel, cu anason stelat și bucăți de căpșuni sau cu suc proaspăt de morcovi și de măr.

Platou cu fructeAți auzit de multe ori spunându-se: " Dar din dar se face rai, dacă acel dar este unul bun, bunul acela nu trece neobservat!", cu toate că de multe ori putem crede că un fruct nu e mare lucru...

Platou cu ananas și struguriImaginile cu aranjamentele din fructe pe care le-a făcut Speranța Cebanu în luna februarie, ne uimesc prin grija atentă a combinării formelor și a culorilor diverselor fructe alese și ne trezesc dorința ca și noi să încercăm astfel de creativitate în aranjamentele noastre cu fructe, fie ele în combinații cu nuci sau cu fructe uscate...

Vă dorim tuturor februarie cu un consum de multe fructe, ca sănătatea să sporească!