Evantai cu fructe

0 Comentează
Share:

Salutare! Stimați părinți și dragi copilași, tematica activității de astăzi este una adecvată sezonului de vară, anume: Evantai cu fructe. Fiecare dintre cei dornici să-și încerce îndemânarea de-a împăturii hârtia pentru realizarea unui evantai frumos desenat cu fructe este încurajat să-și exersese creativitatea pentru a avea unul reușit.

Evantai cu fructe

Pentru a face evantaie cu fructe desenate sunt necesare următoarele: coli de hârtie de mărimea pe care vi-o doriți (noi am folosit coli A4), carioci, creioane colorate, foarfece, lipici și paie pentru suc (eu am folosit la evantaiul mic bucățele dintr-un paie de suc pe care am lipit fructele desenate).

Sunteți gata să începem crearea unui evantai cu fructe desenate, totul din hârtie?!

În imaginile de mai jos sunt surprinse etapele activității noastre de confecționare din hârtie a evantaielor desenate cu fructe…

Evantaie cu fructe

Fie că alegeți să desenați fructe pe o coală de hârtie și abia după aceea să o împăturiți ca să vă rezulte forma de evantai sau să realizați mai întâi din hârtie forma evantaiului și abia după aceea să-l decorați cu fructe desenate; ceea ce este cu adevărat important este tocmai timpul petrecut creativ împreună cu cei mici în realizarea tematicii propuse pentru astăzi și veți fi uimiți să descoperiți că unicitatea fiecăruia dintre noi se descoperă chiar și-n soluționarea realizării unui evantai din hârtie împodobit cu formele frumos creionate a diverselor fructe exotice sau autohtone.

Evantai cu fructe desenateSe pot vedea cu ușuriță pe evantaiul mare caise desenate, o lămâie, o cută de pepene verde, fluture și buburuză des îmtâlnite vara; iar evantaiul mic este decorat cu o varietete de fructe (strugure, o banană, căpșună, cireșe, un ananas, o nucă și o mandarină).

Evantai din hârtie decorat cu fructe desenateCele două evantaie cu fructe desenate au fost create în mod original după cum și-a dorit fiecare dintre noi!

Vă dorim succes în realizarea evantaielor cu fructe și multă sănătate!