Decorațiunile cu fructe trase în ciocolată sunt foarte apreciate cu atât mai mult cu cât varietatea de fructe este mai mare, așadar putem face decorațiuni cu fructe uscate trase în ciocolată din pudră de roșcove (vezi modul de preparare al acesteia în articolul 10 rețete de ecler) sau putem folosi fructe proaspete ori un mix de fructe.
Am să vă arăt astăzi decorațiunile mele cu fructe…
1. Flori din alune, merișore și stafide trase în ciocolată – artă culinară
Eu am folosit pentru realizarea decorațiunii mele, următoarele: 150 g de alune și stafide în ciocolată, 3 caise uscate - câte una pentru fiecare mijloc de floare, iar pentru frunze și tulpini – felioare subțiri de kiwi proaspăt.
2. Banană, mandarină și bucăți de măr cu ciocolată cu nuci
Dacă timpul este prea scurt pentru pregătiri festive, atunci cele mai bune și frumoase sunt fructele date prin ciocolată cu nuci (o tabletă de ciocolată, pusă pentru câteva minute într-un vas la topit în 50 ml de apă, lapte de migdale sau de soicurmale, a, este suficientă pentru ornarea a 10 -12 bucăți de fructe mari alese după preferință: caise, piersici, banană, măr, căpșuni, pere, prune, smochine, etc.
Fiecare este dotat cu fantezia lui, așa că lăsați creativitatea d-voastră să fie activă în a face speciale aranjamentele pentru încântarea celor dragi...
Stocăm și/sau accesăm informații de pe dispozitivul dvs (cum ar fi module cookie) și prelucrăm date cu caracter personal (cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de dispozitiv) pentru scopuri precum: buna funcționare a site-ului, analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor.
În anumite cazuri nu ne bazăm pe consimțământ, ci pe interesul nostru legitim. Apăsați pe ”Opțiuni” pentru a afla care sunt acele cazuri și cum puteți obiecta. Aflați mai multe detalii și controlați modul în care sunt prelucrate datele dvs accesând în orice moment secțiunea Politica de Confidențialitate.
Apăsând pe ”Sunt de acord” vă exprimați consimământul cu privire la prelucrarea datelor dvs conform celor prezentate mai sus.
Comentarii