Decor de toamnă cu tărtăcuțe, cu nuci și concurs de fabule

0 Comentează
Share:

Salutare, dragi cititori! Astăzi am să vă arăt un decor drăguț cu tărtăcuțe, nuci și lujeri de fasole din boabele de fasole oferite copiilor pentru plantare în cadrul activităților de la Licuri – Clubul Iosia 2023, iar la sfârșitul articolul este menționat link-ul concursului județean de fabule "Grigore Alexandrescu".

Sunteți gata să vă bucurați de frumoasele imagini ale decorului de toamnă cu tărtăcuțe, nuci și lujeri de fasole?

Decor de toamnă cu tărtăcuțe, nuci și lujeri de fasole

 În imaginea decorului de toamnă cu tărtăcuțe, nuci și lujeri de fasole este și un coșuleț cu spice de grâu, nuci și fructe roșii de păducel, care dau culoare contrastantă alături de verdele frunzelor tinere ale lujerilor de fasole și degradeul tărtăcuțelor care trece de la verde la galben pai sau cu maronul conurilor de brad.

Decor de toamnă cu tărtăcuțe, nuci și lujeri de fasoleDupă cum am menționat deja veți găsi mai jos link-ul concursului județean de fabule "Grigore Alexandrescu", unde vă puteți înscrie până pe 16 moiembrie 2023, fie cu recitare sau creație de fabule, dar și cu desene inspirate din fabule.

Concurs județean de fabule "Grigore Alexandrescu" - organizat de Primăria municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”

Și pentru că toamna aproape se încheie încă vă mai puteți realiza propriul decor de toamnă cu tărtăcuțe, cu nuci și cu lujeri de fasole spre bucuria copiilor și al celor din casă, așadar vă dorim mult succes și multă sănătate!