Decor de toamnă cu smochine

0 Comentează
Share:

S-au copt smochinele și alte fructe din sezon de toamnă sunt gata pentru a fi culese: nuci, gutui, mere, pere, prune, alune de pădure și altele.

Așadar am realizat un décor de toamnă cu diverse fructe printre care și smochine, care să ne rămână ca amintire pentru rodnicia acestui an și să ne fie spre reflectare la ceea ce merită de schimbat în bine, pentru ca anul viitor să avem parte de încă o toamnă plină de și mai multe roade. Despre smochine am scris articolul 10 beneficii ale consumului de smochine uscate, unde veți putea citi și curizități interesante despre aceste fructe.

Decor de toamnă cu smochine

Faceți-vă planuri și nu vă lăsați stăpâniți de frica indusă de zecile de măști dorite de purtat!!!  

Decor de toamnă cu brândușe

Am ales să fie un décor fără dolceci, căci nu-mi doresc să vă îngroziți mai tare cu bătaia de joc făcută dovlecilor de Halloween, care nu are decât conotații macabre.

Dumnezeu a făcut fructele frumoase pentru a fi consumate, iar oamenii în lipsa lor de Dumnezeu au găsit cea mai perversă manieră de sărbătoare de toamnă…

Am în mintea cea mai minunată amintire pe care mi-au lăsat-o bunicii mei cu ocazia sărbătorilor de toamnă, când se adunau strugurii din via bunicului și când se întreceau nepoții la cules de pere, când se degusta mustul de busuioacă și când se numărau oile în turma pregătită pentru iernat…

Decor de toamnă cu smochineAcum se vrea doar sărăcirea poporului și înspăimântarea lui cu  tot soiul de vaccinuri iscodite peste noapte, fără ca vreunuia să-i pese cu adevărat ce se va mai petrece în toamna următoare!!!

Îmi doresc să chibzuiți bine vremurile și să vă faceți timp pentru dumneavoastră, dragi cititoare și cititori!

Aici mai găsiți decoruri de toamnă și din sfera culinară:

Vă dorim multă sănătate!