Cupă de ananas cu mix de fructe de pădure

1 comentariu
Share:

Salutare! Vă plac fructele de pădure?

Fructele de pădure sunt benefice pentru multe afecțiuni de sănătate, precum: diabet, arteriopatii, tulburări digestive, edeme, chisturi ovariene, obezitate, rahitism, cancer, gripă, cecitate nocturnă și altele.

Astăzi am să vă arăt o cupă din ananas umplută cu un mix de fructe de pădure!

Cupă de ananas cu mix de fructe de pădure

O salată dintr-un mix de fructe de pădure servită într-o cupă obținută dintr-o jumătate de ananas…

Ce savoare și ce răsfăț binemeritat după o zi lungă de trudă!

Cupă de ananas cu mix de fructe de pădureO cupă făcută dintr-o jumătate de ananas, al cărui miez a fost scos și tăiat cubulețe sau triunghiuri mici pentru ca apoi să fie utilizate împreună cu un mix de fructe de pădure la reumplerea cupei de ananas este cu adevărat o porție de vitalitate.

Încearcă și tu o cupă de ananas cu mix de fructe de pădure și nu vei regreta!

Cupa de ananas cu mix de fructe de pădure este foarte sănătoasă și estetic arată grozav de bine, așa că decorul pentru ocaziile de aniversare va fi apreciat dacă va avea și cupe de ananas cu fructe de pădure!

Cupă de ananas cu fructe de pădureInvitații se vor simți precum niște regi răsfățați cu așa minunate cupe din ananas pline cu savuroasele fructe de pădure printre care să fie aranjate bucățele egal tăiate de ananas – imunizare naturală! Încearcă și tu cupa exotică de ananas cu fructele tale de pădure preferate!

Multă sănătate!