Concursuri sportive de canotaj

0 Comentează
Share:

Salutare! Sunt gata astăzi să vă arăt câteva imagini cu antrenamentele organizate pentru sportivii de canotaj și așa cum se poate vedea și din fotografia aceasta, trebuie o disciplină seriasă atât în ce privește alimentația sănătoasă cu fructe și legume, cât și în programul de odihnă pentru a face față multelor antrenamente de la canotaj în vederea obținerii premiului dorit.

Concursuri sportive de canotaj

Apropo, mi-a duc aminte cum am reușit să obțin eu nota maximă la concursul pentru bacalaureat la educație fizică…

Concursurile sportive de canotajMă sculam dimineața și mergeam la antrenament în parcul 23 August, așa se numea pe când eram eu copil, acum Parcul Național.

Fratele meu era antrenorul și evident de multe ori am zis că îmi spunea greșit timpul pe care reușeam să-l obțin, căci mă punea să alerg de nenumărate ori pe aceeași distanță și ajunsesem să gândesc că-i puteai spune iepurelui leneșule la cât  de iute traversam pista de alergare, iar când ajungeam acasă nu-mi doream decât relaxarea unui duș de înviorare (gen dușuri scoțiene) și o hidratare serioasă cu sucuri naturale din morcovi sau cu diverse fructe exotice sau de pădure.

Mic dejun cu hrișcă și fructe de pădureGustarea de dimineață era un terci dintr-un mix de cereale peste care adăugam nuci și curmale sau hrișcă fiartă cu stafide și apoi când se răceau adăugam bucăți de piersici sau de caise. Mic dejun din musli cu fructe rapid de pregătit și super deligios!
Așa am reușit să trec cu bine probele de la sport și totodată mi-au rămas în minte amintiri de neuitat din timpul antrenamentelor făcute în răcoarea celor 120 de dimineți alocate pregătirilor.

Concursurile sportive de canotajPentru toți cei interesați de concursurile sportive de canotaj de anul acesta pe situl Federație Române de Canotaj este afișat calendarul concursurile în desfășurare, atât concursuri interne cât și cele internaționale.
Mult succes, sănătate și reușită tuturor sportivilor români cât și celor amatori!