Concurs de frumusețe naturală cu ceai din flori de urzică moartă

0 Comentează
Share:

Sunteți gata pentru cel mai interesant concurs de frumusețe naturală?! Sunt mii de persoane care cheltuiesc foarte mulți bani pentru produsele de înfrumusețare și care ajung uneori chiar și la operații estetice costisitoare, fără a se opri puțin și a reflecta mai atent la ceea ce poate oferi cu adevărat frumusețea naturală.

Fiecare etapă din viața unei persoane are farmecul ei și fiecare merită să-și facă timp pentru a redescoperi frumusețea naturală, aceea ce treptat a fost înlocuită cu ceva ce e tot timpul la modă!!!

Și dacă te uiți bine la fiecare fir de iarbă și la fiecare floare vei descoperi un univers de culoare și de frumusețe ce gâlgâie de viață, căci natura încă mai poate vorbi oamenilor despre Creatorul Universului și dacă prin poluare și prin răutate, prin lăcomie și prin ură se dorește distrugerea frumuseții naturale, eu vă invit să vedeți câte beneficii pentru frumusețea naturală putem avea prin consumul ceaiului de flori de urzică moartă.

Concurs de frumusețe naturală cu ceai din flori de urzică moartă

Urzica moartă (pentru că perișorii de pe frunzele ei sunt delicați și nu pișcă) cu flori albe, galbene sau roșii - violet este benefică pentru multe afecțiuni, atât interne (boli ale rinichilor) cât și externe (băile cu ceai de urzică moartă sunt recomandate pentru frumusețea pielii, căci ceaiul de flori de urzică moartă este puternic cicatrizant și antiinflamator).

Concurs de frumusețe cu ceai din flori de urzică moartăCeaiul de urzică moartă este bogat în vitamine și minerale și este eficient în refacerea confortului la nivelul organelor genitale în timpul perioadei mensuale și nu doar, căci calmează durerile și ajută organismul de chisturi. Pentru mai multe informații medicale de specialitate scrierile Mariei Treben sunt utile și merită citite, recitite și aplicate în viețile noastre.

Consumat dimineața la micul dejun ceaiul de flori de urzică moartă ajută la eliminarea toxinelor din sângele și alături de o prăjitură cu nuci este foarte hrănitor. Seara la cină ceaiul de flori de urzică moartă este recomandat pentru liniștirea sistemului nervos.

Concurs de frumusețe naturală cu ceai din flori de urzică moartăȘi-am umplut o mânușă cu flori de urzică moartă și după o muncă de mai mult de trei ore ne-am bucurat cu toți de ceaiul de flori de urzică. Încercați și voi un concurs de frumusețe naturală cu flori de urzică moartă și nu uitați să exersați răbdarea la cules de flori albe, galbene sau roșii - violet de urzică moartă.

Dacă locuiți la țară, vă este foarte la îndemână să adunați pe toată perioada verii flori de urzică moartă și să le puneți la uscat pentru ca iarna să vă bucurați de beneficiile ceaiului de urzică moartă și să puteți participa la concursul de frumusețe naturală, concurs ce ține de menținerea personală a sănătății și frumuseții fizice.

Vă dorim succes la cules de flori de urzică moartă pentru ceaiul ce aduce sănătatea sângelui și frumusețea naturală ce vine din sănătatea trupului!