Cocoșei de porumb

0 Comentează
Share:

Salutare! Buna dispoziție înflorește cu un bol de cocoșei de porumb – floricele de porumb pregătite în tigaie cu puțin ulei de floarea-soarelui și un pic de sare.
Când pregătești cocoșei de porumb este imposibil să nu te ducă gândul la ziele de răsfăț cu voie bună în sânul familiei, când toți se adună să deguste pufoasele floricele de porumb și să râdă în hohote la vreo glumă.

Cocoșei de porumb

Ei, și bătălia pe cocoșei de porumb se tot întețește cu fiecare mână plină, care face ca pop-cornul din bol să dispară și cel mai atractiv moment sosește când cei prezenți se -ntrec în snoave și fac concurs pe viteza de reaacție pentru a prinde și ultima floricică de porumb…

Prin fotografi aceasta, Speranța Cebanu a dorit să ne arate ce bine au reușit să înflorească cocoșei ei de porumb și să ne invite la a ne aranja și noi un bol de floricele de porumb. Mulțumim pentru fotografie, Speranța!

Cocoșei de porumbMai nou poți vedea cocoșei de porumb pregătiți în stil occidental, cu arome diverse de la pizza dulce până la chili, dar mie îmi place să cred că rețeta simplă de cocoșei de porumb este cea mai bună pentru a stârni și a anima buna dispoziție a tuturor celor care caută să întrețină jarul dragostei,

Iată și un design foarte amuzat realizat din boabe de porumb și legume! Sper să vă placă!!!

Decor cu boabe de porumbEi, știu că unii gândesc alte ingrediente pentru înteținutul jarului dragostei, dar chiar și așa e bine de reținut că albi cocoșei de porumb își au farmecul lor și se pot depăna multe amintiri sau se pot clădi altele noi când cei prezenți sunt motivați de dorința de mai bine.Și pentru că timpul zboară repede, vă las să vă pregătiți un bol de cocoșei de porumb gândind la cele scrise și vă doresc multă sănătate!