Cină cu ceai și cornulețe cu gem de curmale

0 Comentează
Share:

La cină ne este recomandat un consum redus de alimente pentru a avea în cursul nopții un somn odihnitor, așadar vă invităm la o cană de ceai și cornulețe cu gem de curmale.

Cină cu ceai și cornulețe cu gem de curmale

Ingredinte pentru o cină cu ceai și cornulețe cu gem de curmale

Cină cu ceai și cornulețe cu gem de curmalePentru ceai aveți după preferință fie ceaiurile din fructe sau din plante, iar pentru cornulețe se folosesc următoarele ingrediente pentru aluat: făină de calitate superioară, ulei de floarea-soarelui, un praf de sare, un plic de praf de copt stins în zeamă de lămâie. Se frământă un aluat fraged și se întind foi subțiri de aluat, apoi pentru umplerea formelor de cornuleț se folosește gem de curmale sau alt gem preferat, cu sau fără nuci, după cum se dorește.

Multă sănătate cu o cină cu ceai și cornulețe cu gem de curmale!