Ce sporturi facem vara?

0 Comentează
Share:

Salutare, dragi copilași! Este vară cu zile însorite, abia de adie o boare de vânt…

E timpul să ne relaxăm cu o nouă tematică de activitate și să ne luăm sticlele cu apă, cu suc sau cu nectar de fructe, căci vara e nevoie de mai multe lichide pentru o bună hidratare. Eficiente sunt și băuturile preparate cu turmeric sau ghimbir îndulcite cu miere.

Activitatea de astăzi este despre spot pe timp de vară și fiecare dintre voi va face o mică prezentare a unui sport practicat vara. Ce sporturi putem face vara? Știm cu toți că mișcarea în aer liber este benefică pentru întregul organism, dar că vara nu-i ca iarna și că în fiecare anotimp există sporturi diferite.

Sport pe timp de varăȘi acum spor la aranjat cele mai atractive descrieri despre sport pe timp de vară.

Ei bine, iată și câinele din imaginea noastră face sport pe timp de vară chiar dacă e cald! Și se descurcă chiar bine, ce ziceți nu-i așa?!

Sport pe timp de vară

Materiale necesare pentru tematica: Sport pe timp de vară

  • coli

  • creioane

  • culori

  • foarfece

  • lipici

  • fotografii

  • un ceas care să ne atenționeze trecerea timpului maximum alocat – 15 minute.

Sport pe timp de varăUn alt sport pe un timp canicular de vară este bălăceală la piscină!! Da, unii se duc la băi cu sulf sau cu sare, căci apa sărată îi ajută nu doar să învețe să înnoate, menținându-i la suprafață, ci și pentru beneficiile hidroterapeutice recunoscute ale băilor cu apă sărată.

Îmi amintesc de un văr care se lăuda că face și el sport, mai ales vara și l-am întrebat curioasă care e acel sport și mi-a răspuns râzând că e vorba despre somnul la umbra nucilor bătrâni.

Am râs și eu cu gura până la urechi și dacă nu aveam urechile poate că-mi făcea râsul un ocol în jurul capului!!

Mult succes la relaxare și la refacerea energie fizice și mentale chiar și prin mersul pe jos, un sport care se poate face și vara în orele mai răcoroase ale dimineții sau searaînainte de lăsarea nopții.