Căruța cu flori și buturuga cu fructe

0 Comentează
Share:

Salutare! După atâtea zile de izolare pe seama corona virusului, oamenilor li s-a permis să iasă în parcuri și chiar să-și poată vizita rudele; așadar începe o nouă viața cu mai mult elan pentru lucrurile bune și de un real folos pentru tine și pentru ceilalți.

Am ales să postez câteva imagini frumoase fotografiate din două parcuri diferite, aflate în țări diferite: fotografii cu tobogan cu apă și fântână artezienă, o căruță cu flori ( Charette fleurie) și o buturugă cu fructe.

Tobogan cu apă în parc

Doresc ca aceste imagini să trezească pofta de revigorare și de acțiune pe plan fizic pentru o sănătate mai bună.

Priviți cu ce bucurie a ieșit această fetiță în parc la fântâna arteziană…

Fântână arteziană

Căruța cu flori

Căruța aceasta plină cu flori îmi amintește cu plăcere de căruța bunicului care era însă mai mare și totdeauna mergea ca pe roate la cărat diverse, chiar și pe noi ne căra când mergeam să vizităm ruinele diferitelor biserici uitate de lume...

Căruța cu flori

 

Buturuga cu fructe

Foarte ingenios lucrată această buturugă cu fructe! Se vede cu ușurință că sunt niște cireșe sculptate și vopsite pe lemnul buturugii.

Buturuga cu fructeAcum ne pregătim pachetul cu fructe uscate, felii de pâine cu semințe și chiftele cu turmeric și ne pornim la plimbare în pădurea de lângă casa bunicii, căci avem de admirat o mulțime de flori și de ascultat trilul păsărelelor.

Mișcarea ne face bine și să nu uităm și sticla cu apă pentru o bună hidratare!

Vă doresc tuturor sănătate multă!