Căni tradiționale decorate cu semințe de dovleac sau cu grâu - activități de vară pentru copii

0 Comentează
Share:

Salutare, dragi copilași! Ne aflăm în vacanța de vară și vă invit să vedeți cănile tradiționale decorate cu semințe de dovleac - graines de citrouille sau cu grâu și să vă bucurați de activități educaționale chiar dacă e cald afară, căci decorarea cănilor se realizează în confortul unui spațiu amenajat cu aer condiționat.

Căni tradiționale decorate cu semințe de dovleac sau grâu - activități educașionale de vară pentru copii

Materiale necesare pentru decorarea cu semințe a cănilor cu motiv tradițional

  • Căni cu motiv tradițional pentru fiecare copil prezent în cadrul activității de decorare cu semințe

  • Semințe de dovleac

  • Aracet pentru lipit semnțele

  • grâu

  • pensule

  • acoarele de diverse culori pentru pictat și înfrumusețat cănile alese cu motiv tradițional

Căni tradiționale decorate cu semințe de dovleac sau grâu - activități de vară pentru copiiUnii copilași au preferat să picteze cana cu motiv tradițional, dar alții au ales să decoreze marginea cănii cu semințe de dovleac.

Căni tradiționale decorate cu semințe de dovleac sau grâu - activități de vară pentru copii

Un copilaș în mod distractiv a considerat că decorarea cu semințe a cănii tradiționale începe cu josul în sus, adică cu fundul cănii ca în poza distractivă de mai jos.

Căni tradiționale decorate cu semințe de dovleac sau de grâu - activități de vară pentru copiiAlții au ales să picteze motivul tradițional de pe căni cu roșu, galben, albastru sau alte culori, după cum a dorit și uite așa a trecut o oră de distracție pe timp de vară.

Vă dorim succes în activitățile cu cei mici sau mari pe timp de vară și vă invităm să vă delectați chiar și cu un décor de semințe pe căni cu motiv tradițional!