Cadou pentru un copil sau un adult din ţara ta

0 Comentează
Share:

Ne aflăm la finalul lunii decembrie 2018, luna în care se fac, se cumpără şi se oferă cele mai multe cadouri...

Poiectul „Un cadou pentu un copil sau un adult din ţara taa fost lansat în perioada ianuarie – martie 2012 şi are ca obiectiv încurajarea altruismului şi îmbunătăţirea calităţii vieţii prin consumul de fructe, nuci și semințe; aşadar acest proiect s-a desfăşurat pentru a şasea oară.

Cadou de sărbători

 Copii şi adulţi şi-au unit eforturile pentru realizarea unor cadouri drăguţe, iar cei care le-au primit au avut ocazia şi-şi exprime mulţumirea prin realizarea unor desene minunate. Cei care au primit cadouri au întors un desen donatorilor, conform specificaţiilor proiectului. Puteți vedea în galeria de imagini câteva din realizările de pe planşele adunate, în care sunt desenate: livezi cu fructe, oameni, oraşe, animale, ciuperci, fructe, flori, păsări, insecte, maşini, etc.
 
Livada de fructe

Sugestii pentru cadouri de sfârşit de an

În continuare sunt prezentate câteva sugestii de cadouri, poate ceva din cele scrise vor fi de folos pentru cei care sunt în căutare de idei...

1. Felicitări lucrate manual

Dacă aveți pasiune pentru lucrurile lucrate manual și timp pentru ale face, atunci încercați să-i faceți fericiți pe cei dragi oferindu-le felicitări confecționate chiar de voi; fețe de masă cu motiv floral sau cu fructe brodate de mâini harnice; articole vestimentare croșetate, împletite sau cusute cu măiescrie și ingeniozitate de voi, etc. Idei de felicitări lucrate manual: fruct quilling, flori din coji de nucă, aranjamente florale în coji de nucă de cocos și altele.

2. Păjituri făcute în casă

Amabilitatea și mirosul plăcut al preparatelor făcute în casă, vor face cllipele de neuitat pentru toți cei prezenți. Iată câteva rețete de meniuri pentru sărbători frumoase: pizza, sarmale, ardei umplut, chifteluțe de legume, tort de clătite de legume și spanac, salate de verdețuri, deserturi cu nuci și fructe, eclere cu pastă de măceșe, nuci și curmale, etc.

3. Timp mai mult acordat copiilor

Timpul petrecut cu cei mici este valoros... Așa vă veți cunoaște copilul și-l veți putea ajuta să se dezvolte armonios, dacă-i veți fi un îndrumător dibaci și un sprijin de nădejde la vreme de încercare. Iată câteva activități plăcute pe care le puteți face cu copiii preșcolari: jucării din castane, modelaj cu plastilină - fructe, legume, căsuțe, avioane etc.; iar pentru cei mari poate împărtășirea de idei pentru planuri de afaceri sau săpatul în grădină pentru plantarea unor arbuști etc.

4. Vizitarea unei rude

Capitalismul zilelor noastre a reușit să ne țină tot mai mult timp ocupați cu lucrul și astfel mulți dintre noi aproape că nu-și mai recunosc verii, sau alte rude pe care nu le-au mai văzut de ani de zile. Sărbătorile de iarnă sunt ocazii excelente pentru a acorda timp de calitate celor din familie și nu numai... Pentru ca aceste ocazii să fie reușite este bine să pregătim cu atenție cadoul... Și cum cel mai de preț bun al tuturor este sănătatea, recomandarea mea este ca tot cea ce cumpărăm sau facem pentru noi sau pentru ceilalți să aibă în vedere sporirea sănătății și a stării de bine. Iată și caju - 10 beneficii uimitoare pentru sănătate sau migdalele - 10 beneficii surprinzătoare pentru sănătate!

5. Oferă fructe, nuci și ceaiuri cadou

Îmi amintesc cu plăcere de săculețul cu lavandă, de cockteilurile de nuci cu fructe uscate și de toate celelalte cadouri pe care l-am primit cu ocazia sărbătorilor de iarnă din anii trecuți. Așadar alături de buchetul de flori, nu uitați să folosiți și fructele, nucile și ceaiurile pe lista cadourilor pe care doriți să le oferiți.

Pentru cei care doresc să facă şi ei un proiect am să menționez la finalul acestui articol "pilonii" unui model de proiect (titlul proiectului, domeniul major de intervenție, obiectiv, activitățile eligibile, rezultate anticipate, contextul proiectului, justificarea necesității implementării proiectului, resurse alocate pentru implementarea proiectului, managementul proiectului, metodologia de implementare, grup țintă, estimare valoare totală buget); care poate fi folosit de toţi cei care se gândesc să facă ceva pentru un final de an mai frumos nu doar pentru sine, ci şi pentru ceilalţi. Sărbători frumoase și la mulți ani!