Bucătăria din parc – fotografii cu joaca copiilor

0 Comentează
Share:

Vă salut, dragi copilași! Astăzi am să vă arăt ce bucătărie au aranjat copilașii în parc și ce frumos s-au jucat cu ceșcuțele cu ceai din fructe de pădure, cu farfurioarele cu tort cu fructe, cu înghețată cu aromele pe care și le-au închipuit, cu biscuiți, cu suc sau cafeluță la cerere, ciorbă de legume, salate și alte bunătăți.

Bucătăria din parc - fotografii cu joaca copiilor

Joaca copiilor de-a bucătăria în parc era antrenantă și distractivă, fiecare participând activ fie cu cererea unui meniu, în timp ce două fetițe așezau pe păturică farfurioarele din plastic încercând să facă față cererii de preparate culinare înșirate de copilașii nerăbdători participanți în joc.

Bucătăria din parc - fotografii cu joaca copiilorBucătăria din parc – jocul celor mici a durat mai bine de 2 ore, după care fiecare și-a căutat rolele, trotineta sau alte jucării aduse de acasă.

Bucătăria din parc - fotografii cu joaca copiilorȘi la "spălatul vaselor" vreo trei dintre cei mici au rămas și au strâns toate jucăriile în suportul pentru bucătăria de jucărie.

Distracția de-a bucătăria în parc a fost mulțumitoare pentru toți, căci au degustat tot felul de bunătăți imaginare și așa după-amiaza de vară s-a încheiat repede.

Vă dorim multă sănătate și joacă distractivă chiar și de-a bucătăria cu mult spor!