Brioșe cu dovleac și cacao

0 Comentează
Share:

Brioșele cu dovleac și cacao sunt savuroase, excelente pentru festinurile de ocazii speciale!

Brioșe cu dovleac

Mod de preparare pentru brioșele cu dovleac și cacao

Ușor de preparat, brioșele cu dovleac și cacao se pot prepara în maximum 45 de minute cu tot cu timpul de coacere, adică 15 minute pregătirea compoziției din ingredientele din paranteză (făină, puțin ulei de floarea-soarelui, un praf de copt stins într-o ceașcă de lămâie, 2 linguri de cacao sau pudră de roșcove, 200 g de dovleac sau plăcintar ras și călit, 500 ml de lapte de soia și un plic de frișcă) și maximum 30 de minute coacerea brioșelor la foc potrivit.

Brioșe cu dovleac și cacaoÎn imaginea de mai jos se poate vedea adăugarea și blendărirea dovleacului ras pentru obținerea unei compoziții cremoase necesară pentru a avea niște brioșe cu dovleac foare bune și pufoase.

Brioșe cu dovleac și cacaoSe pregătesc formele de brioșe, apoi se toarnă compoziția de brioșe de dovleac (obținută dintr-o cremă fină de aluat nedospit, de consistență potrivită - nu foarte subțire) și se pun în tava de cuptor pentru coacere.

Brioșe cu dovleac și cacaoDupă 25 – 30 de minute de coacere, brioșele cu dovleac se scot din cuptor și se aranjează frumos pe un platou sau pe o farfurioară, de unde vor putea fi consumate.

Brioșele cu dovleac sunt bune cu o cană cu ceai de fructe de pădure sau cu o cană de lapte la micul dejun ori la cină!

Suces la pregătitul brioșelor cu dovleac și cacao și bucurați-vă de savoarea lor!