Brăduleț din plastilină și coș cu fructe – activitate de creație

1 comentariu
Share:

Salutare! Dragi copilași vă propun o nouă activitate pentru sezon de iarnă: Brăduleț de plastilină și coș cu fructe. Pentru a realiza brăduții și coșul cu fructe din plastilină pentru tematica activității de astăzi sunt necesare următoarele: plastilină de diverse culori, mici accesorii pentru decorarea brăduțului (noi am folosit niște paiete în formă de steluțe) și o planșetă pe care să se modeleze plastilina.

Brăduleț de plastilină - activitate de creație

De asemenea ceea ce este cel mai important pentru reușita acestei activități este cu siguranță creativitatea copiilor, dar și eficiența în timp, căci brădulețul din plastilină și coșul cu fructe trebuiesc făcute în maximum 20 de minute, iar în următoarele zece minute se vizualizează brăduții modelați de toți cei care au participat la această activitate de creație.

Brăduleț din plastilină - activitate de creație

Iată în imaginile intercalete printre rândurile scrise avem creațiile din platilină făcute anul trecut: un tort mare, brădulețul și coșul cu fructe exotice și autohtone modelate de micuța mea.

Vă dorim inspirație pentru a modela brăduți cât mai atractivi și a vă bucura împreună de momentele de creativitate ale fiecărui copilaș participant în cadrul activității de modelare de plastilină.

Multă sănătate!