Brăduleț din plastilină și coș cu fructe – activitate de creație

1 comentariu
Share:

Salutare! Dragi copilași vă propun o nouă activitate pentru sezon de iarnă: Brăduleț de plastilină și coș cu fructe. Pentru a realiza brăduții și coșul cu fructe din plastilină pentru tematica activității de astăzi sunt necesare următoarele: plastilină de diverse culori, mici accesorii pentru decorarea brăduțului (noi am folosit niște paiete în formă de steluțe) și o planșetă pe care să se modeleze plastilina.

Brăduleț de plastilină - activitate de creație

De asemenea ceea ce este cel mai important pentru reușita acestei activități este cu siguranță creativitatea copiilor, dar și eficiența în timp, căci brădulețul din plastilină și coșul cu fructe trebuiesc făcute în maximum 20 de minute, iar în următoarele zece minute se vizualizează brăduții modelați de toți cei care au participat la această activitate de creație.

Brăduleț din plastilină - activitate de creațieIată în imaginile intercalete printre rândurile scrise avem creațiile din platilină făcute anul trecut: un tort mare, brădulețul și coșul cu fructe exotice și autohtone modelate de micuța mea. Și pentru că se apropie sărbătorile de iarnă am pregătit pentru voi și o surpriză, un desen animat în limba franceză ce poate fi vizionat accesând link-ul de mai jos:

Troto și bradul de Noel - Troto et le sapin de Noel

Sărbătoarea Crăciunului - desene Franklin

Dragi copilași și stimați părinți și bunici, doriți să știți adevărata istorie a Crăciunului, istoria Nașterii lui Isus Hristos - cea care a umplut cerul de cântecul îngerilor și a adus bucuria în inimile oamenilor, apoi aceasta o puteți vedea ca desen animat atât în limba română, în franceză, în engleză, în germană și în limba rusă accesând link-urile de mai jos:

Nașterea Domnului Isus Hristos - desen animat

La naissance de Jesus - Dessin biblique

Biblical history: The birth of Jaus

Die Weihnachtgeschichte - Die Geburt Jesus - Bibel Geschichten   Мультфильмы о рождении Иисуса - Библейские истории


Vă dorim inspirație pentru a vă bucura împreună cu cei dragi și a lua parte împreună la momentele de creativitate ale fiecărui copilaș participant în cadrul activității de modelare de plastilină și de a învăța despre adevărata semnificație a Crăciunului. Pentru a spori momentele de creativitate vă sugerăm să folosiți și materiale din natură, precum conurile sau fructe uscate ( vezi și articolul Brad din conuri,) să desenați o felicitare sau să creați o mică poezioară cu tematica Crăciunului și s-o oferiți cuiva ori să realizați un proiect de binefacere. Vă dorim mult succes și multă sănătate!