Brad din conuri și nuci – activitate recreativă

0 Comentează
Share:

Salutare! Mai avem o lună până la sărbătorile de iarnă!

Vă plac sărbătorile de iarnă?

Copiilor le place să decoreze casa încă cu mult înainte de venirea sărbătorilor de iarnă, așadar și noi ne-am grăbit să facem câteva decorațiuni din conuri și nuci vopsite în galben și portocaliu - globulețe pentru decorat brăduțul din conuri.

Brad din conuri și nuciDacă doriți ca și voi să vă faceți un brăduț din conuri și nuci atunci nu trebuie decât să aranjați conurile pe un suport din carton, după care să le vopsiți în verde.

În carton se decupează cercuri cât să încapă vârful fiecărui con și se acoperă astfel întreaga suprafață a cartonului utilizat pentru confecționarea bradului.

Brad din conuri și nuci - decorațiune de iarnaNu uitați că pentru decorarea brăduțului din conuri se pot folosi și bomboane cu jeleu din fructe, beteală frumos colorată, bețișoare de scorțișoară împachetate în poleială aurie sau argintie, dar și omuleți de zăpadă artificială. Lângă brăduții din conuri se pot aranja cadouri pentru cei dragi și coșuri cu felii de cozonac, de pandișpan cu stafide și migdale sau fursecuri cu ciocolată din cacao sau din pudră de roșcove.

Vă dorim reușită și satisfacție deplină pe toată durata realizării bradului din conuri și nuci!

Mult succes și sănătate și mai multă!