Bea limonadă cu fructe de pădure -imunizare naturală!

0 Comentează
Share:

Vă salută astăzi cel mai mic autor! Astăzi vă scriu cum am făcut o limonadă cu fructe de pădure, mai exact cu mure.

Cu siguranță cunoașteți eficiența consumului de limonadă în cazul problemelor de rinichi și nu numai, detoxifiere benefică pentru întregul organism, imunizare naturală!

Bea limonadă cu fructe de pădure - imunizare naturală!În cuprinsul acestui articol aveți menționat modul în care am făcut limonada cu fructe de pădure!

 

Mod de preparare pentru limonada cu fructe de pădure

 Am umplut un ulcior cu apă, apoi am tăiat o lămâie și am stors-o în ulcior. Am amestecat și am adăugat și miere până mi-a plăcut la gust.

Bea limonadă cu fructe - imunizare naturală!Am umblat în congelator și am găsit o pungă plină cu mure pe care le păstrau ai mei pentru delicioasele torturi cu nuci și fructe de pădure și pentru că erau înghețate și luasem pungulița în mânuțe, am dat fuga și mi-am spălat mâinile cu apă caldă. Apoi am început procesul de adăugare a murelor în limonada, căci doream ca să aibe o aromă fructată.

Bea limonadă cu fructe de pădure - Imunizare naturală!Și voi, dragi copilași sau stimați adulți puteți încerca să aveți propria limonadă cu fructele de pădure preferate: afine, zmeură și altele!

Vă dorim multă sănătate!